Zapálené auto vo Svite, za vyhrážky a bitku manželky je vo väzbe

21.03.2008 Celý región

Zapálené auto vo Svite: Policajti vo Svite začali trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci.
Ku skutku došlo včera / 20.3.2008/ od 3.00 hod. do 3.45 hod. vo Svite na parkovisku pred jedným z obytných blokov neznámy páchateľ rozbil okno na ľavých predných dverách tam zaparkovaného auta zn. Seat Leon Cupra a neznámym predmetom podpálil jeho vnútornú časť. Požiarom došlo k znehodnoteniu predných sedadiel, prístrojovej dosky, airbegov, čalúnenia dverí, čím pre 57 ročnú majiteľku bola spôsobená škoda vo výške cca 300 000. -Sk. Privolaný technik HaZZ v Poprade konštatoval ako príčinu cudzie zavinenie inou osobou.

Za vyhrážky a bitku manželky je vo väzbe
Na návrh polície včera /20.3.2008 / bol rozhodnutím sudcu Okresného súdu vo Vranove n/T vzatý do väzby obvinený 31 ročný muž z Vechca, okr. Vranov n/T.
Obvinený je políciou stíhaný pre prečin nebezpečného vyhrážania, ktorého sa dopustil tým, že dňa 19. 3. 2008 v čase o 23.30 hod. doma po predchádzajúcom požití alkoholických nápojov vulgárne nadával a následne fyzicky napadol svoju tehotnú manželku. Okrem fyzického napadnutia sa jej viackrát vyhrážal, že ju zabije, aj deti a aby odišla z domu. Takto u nej vzbudil dôvodnú obavu, že svoje vyhrážky uskutoční.
 

Vyberte región

mark